9.5 / 10 | 5 waarderingen

  • Snelle responsetijd
  • Dé specialist in coronaschoonmaak
  • Vriendelijk voor mens en milieu

Kantoor corona reiniging

Het coronavirus: onzichtbaar, maar toch aanwezig. Ook op kantoor. Om niet thuis te hoeven werken, is het extra belangrijk om het kantoor goed schoon te houden. James Cleaning reinigt grondig uw kantoor en werkomgeving op een veilige en effectieve manier. U profiteert bij James Cleaning van de onderstaande voordelen:

  • Landelijk inzetbaar, altijd een schoonmaakspecialist in de buurt
  • Na desinfecteren gelijk weer aan het werk op kantoor
  • Effectieve verneveling om snel en veilig te desinfecteren
  • Gericht op virussen (zoals corona), schimmels, bacteriën

Neem voor een grondige behandeling contact met ons op.
Array

 

James Cleaning voor uw kantoor

James Cleaning desinfecteert uw kantoor door het te reinigen van schimmels, bacteriën en virussen, zoals het coronavirus. Niet alleen contact met mensen kan ervoor zorgen dat u besmet raakt, maar ook het aanraken van dezelfde contactpunten. U kunt niet even iemand anders op uw toetsenbord laten typen, dezelfde deurklink aanraken of samen in de kantine zitten. Het coronavirus overleeft het tot wel 72 uur op oppervlakken. Door onze service bieden wij u en uw collega’s 99,9999 % veiligheid. Al onze medewerkers werken volgens de veiligheidsregels, zodat we op een veilige manier te werk gaan. Onze reinigingsbehandeling is onder andere geschikt voor kantoren, grote panden en andere werkomgevingen.

Reinigingsbehandeling van James Cleaning

De schoonmaakspecialisten van James Cleaning komen bij u langs op kantoor voor een Risk Inventory. Het kantoor wordt dan onderzocht op mogelijke risico’s. Na afloopt krijgt u een advies over de voorbereidingen die getroffen moeten worden voordat we komen desinfecteren. Zijn de voorbereidingen getroffen, dan gaan we echt aan de slag. De kantoren worden gereinigd met een desinfectiemiddel op basis van waterstofperoxide en melkzuur. Dit wordt krachtig door de ruimte geblazen in de vorm van fijne nevel.

Het coronavirus

Het coronavirus is een virus dat is ontstaan op de markt in Wuhan, China. Hierna is het snel de hele wereld over verspreid. Besmetting gaat gemakkelijk via het inademen van het virus, door langer dan een kwartier in de buurt staan van iemand die het virus bij zich draagt of als u een contactpunt aanraakt en vervolgens uw eigen gezicht aanraakt. De besmettingen stapelen zich wereldwijd razendsnel op en daarom spreken we van een pandemie.

Contact James Cleaning

Uw kantoor grondig laten reinigen tegen het coronavirus? Neem dan contact met ons op of vraag eenvoudig een offerte aan.