9.5 / 10 | 5 waarderingen

  • Snelle responsetijd
  • Dé specialist in coronaschoonmaak
  • Vriendelijk voor mens en milieu

Huis ontsmetten corona

Houd het coronavirus buiten en laat uw huis op een professionele manier ontsmetten. Is er een besmet persoon bij u op bezoek geweest of wilt u zeker weten dat uw woning coronavrij is? James Cleaning zorgt ervoor dat uw woning schoon en vrij van schimmels, bacteriën en virussen is.

  • Landelijke dekking, altijd een specialist bij u in de buurt
  • Zachte en effectieve verneveling
  • Ontsmetting gericht op schimmels, bacteriën en virussen

Neem contact met ons op en laat uw huis ontsmetten.

 

Over James Cleaning

Het coronavirus verspreidt zich niet alleen van mens op mens. Ook via oppervlakken, zoals deurklinken, lichtknopjes en meubels, kan het virus zich verspreiden. Op sommige oppervlaktes overleeft het virus verschillende uren tot wel dagen. James Cleaning ontsmet uw woning grondig en professioneel. Zo gaat u verspreiding van het coronavirus tegen. Met onze speciale manier van ontsmetten kunnen we tot wel 99,9999 % veiligheid bieden. Al onze medewerkers werken volgens de strenge veiligheidsmaatregelen, zodat we uw en onze veiligheid niet in gevaar brengen.

Werkwijze James Cleaning

Wanneer we bij u langskomen om uw huis te ontsmetten, onderzoeken we de ruimte eerste uitvoerig op mogelijke gezondheidsrisico’s. Vervolgens ontvangt u van ons een inspectieformulier waarop staat uitgelegd welke voorbereidingen u moet treffen voordat we komen ontsmetten. Nadat de benodigde voorbereidingen zijn getroffen, gaan we aan de slag. We gebruiken voor het ontsmetten een desinfectiemiddel op basis van waterstofperoxide en melkzuur. Dit verspreiden we in uw woning met behulp van een sterke vernevelaar.

Het coronavirus

Het nieuwe coronavirus ontstond in Wuhan, China en is sindsdien razendsnel de wereld over gegaan. Het virus verspreidt zich snel en veroorzaakt de besmettelijke ziekte COVID-19. Sinds 11 maart 2020 is er officieel sprake van een pandemie.

Contact opnemen

Wilt u uw huis laten ontsmetten? Neem dan contact met ons op of vraag eenvoudig een offerte aan.