9.5 / 10 | 5 waarderingen

  • Snelle responsetijd
  • Dé specialist in coronaschoonmaak
  • Vriendelijk voor mens en milieu

School desinfecteren corona

Voor scholen in Nederland gelden strikte hygiënemaatregelen vanuit het RIVM. Om hieraan te blijven voldoen schakelt u James Cleaning in. We zijn de aangewezen specialist voor het desinfecteren van uw school. Door middel van grondige desinfectie houden we uw school coronavrij. James Cleaning biedt de onderstaande voordelen:

  • In heel Nederland inzetbaar
  • Service op maat: lessen kunnen gelijk worden hervat
  • Ruime ervaring op het gebied van scholen desinfecteren
  • Grondige desinfectie: corona maakt geen kans

Vraag direct een offerte aan om inzage te krijgen in de kosten voor het laten desinfecteren van uw school. Voor meer informatie over onze diensten en werkwijze kunt u gerust contact opnemen.

Array


 

Over James Cleaning

Al sinds het begin van de coronacrisis wordt James Cleaning veelvuldig ingeschakeld voor het desinfecteren van scholen en andere gebouwen. Door onze jarenlange ervaring op schoonmaakgebied weten we welke contactpunten een bron van bacteriën of virussen kunnen zijn. Door onze grondige, adequate schoonmaakwijze is de kans op coronabesmettingen in uw school nihil.

Hoe gaan we te werk?

Voorafgaand aan de schoonmaakwerkzaamheden voeren we altijd een uitgebreid onderzoek uit. We brengen het schoolgebouw in kaart en inventariseren het gebied van eventuele gezondheidsrisico’s. Na afloop hiervan ontvangt u van ons een inspectieformulier. Hierop staan de voorbereidingen die u dient te treffen, alvorens we aan de slag gaan met het desinfecteren van de school. Omdat we gebruik maken van desinfectiemiddelen op basis van waterstofperoxide en melkzuur, bent u ervan verzekerd dat uw school volledig ontsmet wordt en dus coronavrij is.

Het coronavirus en de pandemie

Nadat het coronavirus uitbrak in Wuhan, China, heeft het virus zich binnen enkele maanden verspreid over de hele wereld. We spreken inmiddels over een heuse pandemie, waarbij ook Nederland flink getroffen is.

Neem contact op

Wilt u blijven voldoen aan de hygiënemaatregelen die het RIVM opgesteld heeft? Laat uw schoolgebouw dan grondig desinfecteren door James Cleaning. Neem contact op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan.