9.5 / 10 | 5 waarderingen

  • Snelle responsetijd
  • Dé specialist in coronaschoonmaak
  • Vriendelijk voor mens en milieu

Corona schoonmaak voor bedrijven

Al vele maanden kampt de hele wereld met het hardnekkige coronavirus. Het voorkomen van besmettingen is ook binnen bedrijven de hoogste prioriteit. Om dit te bewerkstelligen, is een corona schoonmaak voor bedrijven een effectieve maatregel. Hoe goed iedereen zich ook aan de 1,5 meter afstand houdt, een besmetting zit al gauw in een klein hoekje. Met onze vakkundige desinfectie zorgt James Cleaning ervoor dat uw bedrijfspand compleet coronavrij is. Bij ons bent u verzekerd van de onderstaande voordelen:

  • Voor bedrijven in heel Nederland, dus ook in uw regio
  • Snelle service: geen onderbreking van de werkroutine
  • Ultrafijne en effectieve verneveling
  • Grondige ontsmetting tegen bacteriën, schimmels én virussen zoals corona

Wilt u meer weten? Neem dan contact met op met ons experts via de onderstaande knoppen.
Array


 

Over James Cleaning

De specialisten van James Cleaning ontsmetten uw bedrijfspand professioneel en gronding, zodat u de verspreiding van het coronavirus optimaal tegengaat. Belangrijk om te weten is dat het virus zich niet alleen van mens tot mens verspreidt. Contactpunten zoals meubilair, deurklinken en andere oppervlakken, vormen een ware bron van virussen en bacteriën. Het coronavirus overleeft tot wel 72 uur op deze oppervlakken. Dankzij onze professionele schoonmaakwijze garanderen we u 99,9999% veiligheid. We werken volgens zeer strenge eisen, zodat uw en onze gezondheid nooit in gevaar komen.

Werkwijze James Cleaning

Nog voordat we overgaan tot het desinfecteren van uw pand onderzoeken we het gebouw grondig op eventuele gezondheidsrisico’s. Na afloop van onze inspectie krijgt u van ons een formulier met de voorbereidingen die u voorafgaand aan onze werkzaamheden dient te treffen. Vervolgens gaan onze specialisten voor u aan de slag met de desinfectie. Dit doen we met een grondig ontsmettingsmiddel op basis van waterstofperoxide en melkzuur. We verspreiden dit middel in alle hoeken en gaten van de ruimte, zodat geen plekje vergeten wordt en uw pand coronaproof is.

Het coronavirus

Het virus met de naam corona veroorzaakt de ziekte COVID-19 en heeft zich in slechts een kort tijdsbestek weten uit te breiden tot een pandemie. Het virus ontstond in de Chinese stad Wuhan en ging vervolgens de volledige wereld over. Internationale organisaties, overheden en gezondheidsinstanties werken hard om het virus terug te dringen. James Cleaning helpt hier graag bij.

Contact opnemen

Heeft u interesse in een professionele corona reiniging van uw bedrijfspand? Neem contact met ons op of vraag een offerte op en ontdek de mogelijkheden.