9.5 / 10 | 5 waarderingen

  • Snelle responsetijd
  • Dé specialist in coronaschoonmaak
  • Vriendelijk voor mens en milieu

Kantoor desinfecteren corona

Minimaliseer de kans op coronabesmettingen en laat uw kantoor desinfecteren door James Cleaning. Sinds de uitbraak van het coronavirus hebben onze specialisten expertise en kennis opgebouwd. Nu zijn ze in staat alle ruimtes op grondige wijze te desinfecteren en de kans op besmettingen te verkleinen. Ons anti-corona team zorgt voor een kantoor dat schoon en coronavrij is. Wanneer u kiest voor James Cleaning profiteert u altijd van de onderstaande voordelen:

  • Landelijke dekking, altijd in de buurt
  • Complete service: werkzaamheden kunnen direct na de behandeling worden hervat
  • Maandenlange ervaring
  • Grondige desinfectie gericht op schimmels, bacteriën en virussen, zoals COVID-19

Wilt u meer weten over onze service? Neem gerust contact met ons op.
Array

 

Over James Cleaning

De schoonmakers van James Cleaning hebben veel ervaring opgebouwd op het gebied van het desinfecteren van kantoren en andere werkruimtes. We weten welke contactpunten een bron zijn van bacteriën en virussen en pakken deze op grondige en effectieve wijze aan. Zo minimaliseren we de kans op coronabesmettingen in uw kantoor. Dankzij onze professionele schoonmaakwijze bieden we u en uw collega’s tot 99,9999 % veiligheid. Tevens werken onze specialisten volgens strenge veiligheidsmaatregelen om uw en onze veiligheid te waarborgen.

De werkwijze van James Cleaning

Voordat we beginnen met het desinfecteren van uw kantoor, onderzoeken we de ruimte op mogelijke gezondheidsrisico’s. Vervolgens ontvangt u een inspectieformulier waarop alle voorbereidingen staan die u dient te treffen voordat we kunnen starten met schoonmaken. Zijn de voorbereidingen getroffen? Dan gaan we aan de slag. We desinfecteren uw kantoor met een desinfectiemiddel op basis van waterstofperoxide en melkzuur. Uw kantoor wordt grondig gereinigd. Het resultaat? Een ruimte die schoon en coronavrij is.

Het nieuwe coronavirus

Het nieuwe coronavirus brak uit in de Chinese stad Wuhan. Binnen enkele maanden heeft dit virus zich wereldwijd verspreid. Ook Nederland is zwaar getroffen door het virus. Sinds 11 maart 2020 spreken we van een pandemie.

Contact opnemen

Laat uw kantoor desinfecteren door de specialisten van James Cleaning. Wilt u meer weten over onze werkwijze of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op of vraag eenvoudig een offerte aan.