9.5 / 10 | 5 waarderingen

  • Snelle responsetijd
  • Dé specialist in coronaschoonmaak
  • Vriendelijk voor mens en milieu

Corona schoonmaak voor restaurants

Restaurants zijn een van de brandhaarden van het coronavirus. U kunt al veel doen om besmettingen te voorkomen: het personeel mondkapjes laten dragen, kuchschermen plaatsen, vroeg sluiten en minder gasten ontvangen. Bij te veel besmettingen moet uw restaurant helaas haar deuren sluiten. Om dat te voorkomen kunt u James Cleaning laten langskomen om uw restaurant eens extra goed schoon te laten maken. U profiteert dan van de volgende voordelen:

  • Wij komen naar u: altijd een specialist in de buurt
  • Snelle service: direct weer open na schoonmaak
  • Ultrafijne en zachte verneveling
  • Grondige schoonmaak tegen schimmels, bacteriën en virussen, waaronder corona

Wilt u meer weten over de schoonmaak? Neem contact op met een van de specialisten.
Array


 

James Cleaning restaurant schoonmaak

Wanneer u kiest voor James Cleaning bent u verzekerd van een grondige schoonmaak van alle hoeken van uw restaurant. Iemand kan al besmet raken door dezelfde handcontactpunten aan te raken als iemand die het virus bij zich draagt. Het coronavirus kan namelijk wel tot 72 uur op oppervlakken overleven. Onze specialisten houden rekening met alle veiligheidsmaatregelen om u en uw veiligheid voor wel 99,9999% te garanderen.

Werkwijze James Cleaning

Voorafgaand aan de grote schoonmaak van uw restaurant, onderzoeken we het pand op eventuele gezondheidsrisico’s. U krijgt dan van ons een inspectieformulier met alle voorbereidingen die u moet treffen voor ons vervolgbezoek. Heeft u al die voorbereidingen getroffen? Dan komen we uw restaurant schoonmaken. Onze vakmensen gebruiken een ontsmettingsmiddel op basis van waterstofperoxide en melkzuur dat door middel van fijne nevel krachtig door de ruimte wordt geblazen. Na de schoonmaak kunt u gelijk weer open.

Het coronavirus

Het coronavirus heeft zich in korte tijd over de hele wereld verspreid. Het begon allemaal op de markt in Wuhan, China. Doordat er wereldwijd in korte tijd veel besmettingen zijn, spreken we over een pandemie. U kunt erg ziek worden van het coronavirus. James Cleaning helpt graag bij het voorkomen van coronabesmettingen.

Contact met James Cleaning

Heeft u een grote schoonmaak nodig van James Cleaning voor uw restaurant? Neem dan contact met ons op of vraag eenvoudig een offerte aan.