9.5 / 10 | 5 waarderingen

  • Snelle responsetijd
  • Dé specialist in coronaschoonmaak
  • Vriendelijk voor mens en milieu

James cleaning services biedt een unieke desinfectiedienst

Onze specialisten kunnen worden ingezet om uw locatie te ontsmetten en te reinigen van bacteriën, schimmels en virussen, zoals het Coronavirus. Het coronavirus is een zeer besmettelijk virus dat de ziekte COVID-19 veroorzaakt. Onze desinfectiediensten omvatten het desinfecteren van apparatuur, auto’s, huizen, hotels, restaurants, rondvaartboten, contactpunten, oppervlaktes en vloeren.

We hebben jarenlange ervaring en verzorgen uw traject met uiterste zorg

Een virus als het coronavirus is een virus dat niet alleen door mensen zelf wordt overgedragen. Deurklinken en andere contactpunten zoals liftknoppen zorgen voor een groot besmettingsgevaar. Een virus kan wel tot 72 uur overleven op deze contactpunten. De enige manier om u en uw klanten tot 99,9999 % veiligheid te bieden is door middel van onze effectieve desinfectiemiddel.

Een virus- & bacterievrije werkomgeving

Onze medewerkers volgen zorgvuldig de veiligheidsmaatregelen welke zijn voorgeschreven volgens bijvoorbeeld het RIVM. Uw veiligheid en die van uw medewerkers en gasten zijn voor ons zeer belangrijk. Tijdens de schoonmaak wordt een desinfectiemiddel op basis van waterstofperoxide en melkzuur door middel van een sterke verneveling de ruimte in geblazen. Deze verneveling wordt dermate krachtig door de ruimte geblazen dat er zuurstofradicalen ontstaan welke een krachtigere werking hebben dan alcohol of bleekmiddel. Ook aanraak punten zoals deurgrepen, (sport) dumbels, gymtoestellen, toiletten, tafels, stoelen en bestek etc. worden op deze manier behandeld. Apparatuur, computerschermen en toetsenborden worden handmatig gereinigd.

Onze desinfectiedienst is onder andere geschikt voor horecabedrijven, kantoren, sportscholen, leefgemeenschappen, voedingsmiddelenproducenten, sportlocaties, auto’s en rondvaartboten. We komen op locatie om de desinfectie uit te voeren. Hiermee beschermt u uw medewerkers en klanten tegen bacteriële en virale infecties en biedt u een veilige en gezonde werkomgeving.