9.5 / 10 | 5 waarderingen

  • Snelle responsetijd
  • Dé specialist in coronaschoonmaak
  • Vriendelijk voor mens en milieu

Auto corona reiniging

De auto is een kleine ruimte die vaak gereinigd moet worden. Om besmettingen te voorkomen, kunt u een mondkapje dragen in de auto. Een nog betere manier om corona te voorkomen is om uw auto grondig te laten reinigen door James Cleaning. U profiteert dan van de volgende voordelen:

  • Onze specialist komt naar uw auto toe
  • Na behandeling kunt u gelijk weer rijden
  • Fijne en effectieve nevel
  • Specifieke reiniging tegen schimmels, bacteriën en virussen (als corona)

Neem contact met ons op voor het laten desinfecteren van uw auto.

Array


 

James Cleaning auto reiniging

James Cleaning reinigt uw auto grondig om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Onze specialisten gebruiken een veilige aanpak en houden zich aan alle veiligheidsmaatregelen. De service van James Cleaning biedt u 99,9999 % veiligheid. Als er mensen in uw auto zitten die niet weten dat ze COVID-19 hebben en handcontactpunten in uw auto aanraken, kunt u besmet raken. Het coronavirus kan namelijk tot wel 72 uur op oppervlakken als handvatten, het stuur en radioknoppen blijven leven. Het is daarom belangrijk om uw auto goed te laten desinfecteren.

Werkwijze James Cleaning

James Cleaning gaat als volgt te werk: we komen eerst bij u langs voor een grondige inspectie. Dit is de Risk Inventory. Vervolgens geven wij een advies over hoe u zich moet voorbereiden op ons bezoek als we komen reinigen. Heeft u de voorbereidingen getroffen, dan komen wij langs voor de grote schoonmaak. Wij reinigen uw auto met een desinfectiemiddel op basis van waterstofperoxide en melkzuur. De fijne nevel blazen we krachtig door uw auto. Na de behandeling kunt u gelijk weer gebruik maken van uw auto.

Het coronavirus

Het coronavirus is een besmettelijk virus dat via mensen wordt overgedragen. Dit kan door het inademen van het virus of het aanraken van contactpunten. U kunt erg ziek worden van het coronavirus, doordat een virus door uw gezonde cellen heen dringt. Wereldwijd zijn er veel besmettingen en daarom spreken we van een pandemie. U kunt besmet raken door te lang in de buurt te staan van een ander die besmet is of door uw gezicht aan te raken nadat u iets heeft aangeraakt wat in contact is geweest met het virus.

Contact opnemen

Grondige reiniging van uw auto ter preventie van corona? Neem dan contact met ons op of vraag eenvoudig een offerte aan.