9.5 / 10 | 5 waarderingen

  • Snelle responsetijd
  • Dé specialist in coronaschoonmaak
  • Vriendelijk voor mens en milieu

Restaurant corona reiniging

De wereld is al maanden in de ban van het coronavirus. Dit heeft natuurlijk ook veel impact op uw onderneming. Voorkom besmettingen en laat uw restaurant vakkundig reinigen. Of u nu kleine eetgelegenheid of grote eetzaal heeft: we maken uw restaurant coronavrij. Hierbij profiteert u van onze kernwaarden:

  • Actief in heel Nederland
  • Zeer effectief vernevelingssysteem
  • Full service schoonmaakbedrijf
  • Doelgerichte desinfectie gericht zich op schimmels, bacteriën en virussen, zoals COVID-19

Neem direct contact met ons op en voorkom eventuele besmettingen.

Array


 

Over schoonmaakbedrijf James Cleaning

James Cleaning is gespecialiseerd in het desinfecteren van locaties en voorkomt hiermee verspreiding van het coronavirus. Zoals we inmiddels weten: het virus verspreidt zich niet alleen via mensen, maar ook via oppervlakken. Dus ook meubilair en deurklinken kunnen sporen van het virus bevatten.

Wist u dat het coronavirus tot 72 uur kan overleven op objecten en oppervlakken? Door onze doelgerichte aanpak bieden we u en uw bezoekers een veiligheidsgarantie van 99,9999%. Onze medewerkers werken uitsluitend volgens de strenge veiligheidsmaatregelen, zodat we uw en onze veiligheid niet in gevaar brengen.

Onze werkwijze

Allereerst wordt uw restaurant uitgebreid onderzocht op mogelijke gezondheidsrisico’s. Zodra we daarmee klaar zijn, krijgt u van ons een inspectieformulier. Hierop staat aangegeven welke voorbereidingen u dient te treffen alvorens we gaan starten met het desinfecteren. James Cleaning maakt gebruik van een speciaal ontwikkeld desinfectiemiddel op basis van waterstofperoxide en melkzuur. Door de sterke verneveling wordt het desinfectiemiddel overal verspreid binnen de ruimte.

Het coronavirus

COVID-19, beter bekend als het coronavirus, is een virus dat zich razendsnel heeft verspreid over de hele wereld. Het virus ontstond in Wuhan, China en is sindsdien overal ter wereld opgedoken. Sinds 11 maart 2020 spreken we zelfs van een pandemie.

Neem contact met ons op

Wilt u uw restaurant grondig laten reinigen? Vraag dan direct een offerte aan of neem contact met ons op.