9.5 / 10 | 5 waarderingen

  • Snelle responsetijd
  • Dé specialist in coronaschoonmaak
  • Vriendelijk voor mens en milieu

Kantoor corona schoonmaak

Al maanden is de wereld in rep en roer door het coronavirus. Ook op kantoren kan het virus een grote invloed hebben, omdat medewerkers er rondlopen en u toch wilt dat iedereen veilig aan het werk kan. Wij zorgen ervoor dat uw kantoorpand weer schoon is en vrij van virussen. Kies voor James Cleaning en u profiteert van de volgende voordelen:

  • Altijd een specialist in de buurt
  • Effectieve en snelle schoonmaak
  • Desinfectie gericht op bacteriën, schimmels en virussen, zoals het corona virus

Neem contact met ons op en plan een afspraak in.

 

James Cleaning: het bedrijf voor een corona schoonmaak

James Cleaning is een schoonmaakbedrijf dat ervoor zorgt dat uw kantoorpand weer volledig gedesinfecteerd en veilig is. Het coronavirus is een hardnekkig virus dat zich niet alleen verspreidt via mensen, maar ook via contactpunten, zoals koffiezetapparaten, deurklinken en bureaus. Voorkom verspreiding van het virus binnen uw bedrijf en laat uw kantoorpand schoonmaken door James Cleaning. We bieden met onze schoonmaakwijze een veiligheid van 99,9999 %.

De schoonmaak van uw kantoor

Om ervoor te zorgen dat er geen overige gezondheidsrisico’s zijn, onderzoeken we uitvoerig het pand. Aan de hand van deze inspectie ontvangt u een rapport waarin u leest welke voorbereidingen u moet treffen voordat we uw kantoor kunnen schoonmaken tegen corona. Zodra u dit heeft gedaan, komen we langs voor de schoonmaak. Onze specialisten gebruiken een schoonmaakmiddel op basis van waterstofperoxide en melkzuur. Een combinatie dat het virus bestrijdt. Om het middel te verspreiden, gebruiken we een sterke verneveling.

COVID-19 in uw pand

U bent er vast en zeker bekend mee, COVID-19 of het coronavirus. Het razendsnelle virus verspreidt zich over de hele wereld en is ontstaan in Wuhan, China. Sinds 11 maart spreken we van een pandemie. Voorkom verspreiding rondom de medewerkers en laat uw kantoor schoonmaken.

Neem contact op

Bent u geïnteresseerd in een grote schoonmaak in uw kantoorpand? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.