9.5 / 10 | 5 waarderingen

  • Snelle responsetijd
  • Dé specialist in coronaschoonmaak
  • Vriendelijk voor mens en milieu

Restaurant desinfecteren corona

De horecasector is al genoeg getroffen door het coronavirus. Voorkom dat uw restaurant een coronabrandhaard wordt en laat James Cleaning uw eetgelegenheid grondig desinfecteren. We reinigen en desinfecteren de tafels, stoelen, pinapparaten, het peper- en zoutstel: alles wat een gast maar zou kunnen hebben aangeraakt in uw restaurant.

  • Effectieve desinfectiemethodes gericht op virussen, bacteriën en schimmels
  • Service buiten de openingstijden van uw restaurant
  • Landelijk actief
  • Ruime ervaring

Uw restaurant laten desinfecteren door James Cleaning? Neem contact op of vraag direct een offerte aan.

Array

James Cleaning: effectieve corona desinfectie

Ons gespecialiseerde schoonmaakteam desinfecteert uw restaurant op effectieve wijze. De ervaren schoonmakers nemen tijdens de desinfectiewerkzaamheden alle contactpunten en mogelijke bronnen van bacteriën mee, zodat verspreiding van het coronavirus voorkomen wordt. Tijdens de werkzaamheden nemen we altijd alle veiligheidsmaatregelen in acht.

Een coronavrij restaurant

Voordat we starten met het desinfecteren van uw restaurant, brengen we eerst eventuele veiligheidsrisico’s in kaart. Hierna ontvangt u van ons een inspectieformulier. Hierop staan de voorbereidingen die getroffen dienen te worden voordat we van start gaan met schoonmaken. Deze voorbereidende werkzaamheden dient u zelf uit te voeren. Na de voorbereiding desinfecteren we alles van a tot z. We doen dit met veilige desinfectiemiddelen op basis van waterstofperoxide en melkzuur. Het resultaat: een coronavrij restaurant.

Het virus dat corona heet

De besmettelijke ziekte COVID-19, veroorzaakt door het coronavirus, heeft de hele wereld in de ban. Na de uitbraak in China heeft het virus wild om zich heen gegrepen. Sinds half maart spreken we zelfs van een pandemie. Ook Nederland blijft niet bespaard.

Neem contact op

Meer te weten komen over onze coronaschoonmaakdiensten of wilt u direct een offerte ontvangen voor het laten desinfecteren van uw restaurant? Neem dan contact op met James Cleaning.