9.5 / 10 | 5 waarderingen

  • Snelle responsetijd
  • Dé specialist in coronaschoonmaak
  • Vriendelijk voor mens en milieu

Restaurant corona ontsmetting

Het coronavirus heeft grote invloed op ons dagelijkse leven terwijl we tegelijkertijd proberen onze bedrijven draaiende te houden. Voorkom besmettingen en laat uw restaurant professioneel ontsmetten. Voor zowel grote als kleine ondernemingen zorgen we voor een schone en coronavrije werkomgeving. Kies voor James Cleaning en profiteer van onderstaande voordelen:

  • Ontsmetten met speciale aandacht voor virussen zoals COVID-19
  • Onze reiniging pakt ook schimmels en bacteriën aan
  • Altijd een specialist in uw regio met onze landelijke dekking
  • Complete service op maat
  • Effectieve verneveling van ontsmettingsmiddel

Neem contact met ons op en voorkom eventuele besmettingen met corona.

Array


 

Over James Cleaning

James Cleaning desinfecteert uw restaurant grondig en professioneel. Zo gaan we de verspreiding van corona tegen. Het virus verspreidt zich niet alleen van persoon tot persoon: contactpunten als deurklinken en meubilair kunnen ook een bron van het coronavirus zijn. Virusdeeltjes kunnen tot wel 72 uur overleven op deze oppervlakken. Met onze ontsmetting die specifiek gericht is op corona kunnen we u en uw klanten tot 99,9999 % veiligheid bieden. Uw werkzaamheden kunnen direct na de behandeling weer doorgang vinden. Al onze medewerkers werken volgens strenge veiligheidsmaatregelen. Zo brengen we uw en onze veiligheid niet in gevaar.

Werkwijze James Cleaning

Onze schoonmaakspecialisten onderzoeken uw restaurant uitvoerig op mogelijke gezondheidsrisico’s voordat we beginnen met het ontsmetten. Na onze inspectie ontvangt u van ons een formulier waarop staat welke voorbereidingen u moet treffen voordat we komen reinigen. Wanneer deze voorbereidingen zijn afgerond gaan we aan de slag. We gebruiken een desinfectiemiddel op basis van waterstofperoxide en melkzuur dat we binnen de ruimte verspreiden door middel van een sterke verneveling.

Het coronavirus

Het coronavirus, ook wel bekend als COVID-19, is een virus dat zich de afgelopen maanden snel heeft verspreid over de hele wereld. Het virus ontstond in Wuhan, China en is sinds 11 maart 2020 van invloed op de gehele wereldbevolking, waardoor er sprake is van een pandemie.

Contact opnemen

Wilt u uw restaurant grondig laten ontsmetten? Neem dan contact met ons op of vraag eenvoudig een offerte aan.