9.5 / 10 | 5 waarderingen

  • Snelle responsetijd
  • Dé specialist in coronaschoonmaak
  • Vriendelijk voor mens en milieu

Auto ontsmetten corona

Bent u taxichauffeur of vervoert u om een andere reden vaak verschillende mensen in uw auto? Dan is het erg belangrijk dat u uw auto regelmatig goed ontsmet. James Cleaning zorgt ervoor dat uw auto schoon en vrij van schimmels, bacteriën en virussen is.

  • Landelijke dekking, altijd een specialist bij u in de buurt
  • Zachte en effectieve verneveling voor uw auto
  • Ontsmetting gericht op schimmels, bacteriën en virussen

Neem contact met ons op voor het laten ontsmetten van uw auto.

Array

 

Over James Cleaning

Het coronavirus wordt niet alleen overgedragen van mens op mens. Ook via oppervlakken, zoals gordels of het autoportier kan het virus zich verspreiden. Op sommige oppervlaktes overleeft het virus verschillende uren tot wel dagen. James Cleaning ontsmet uw auto grondig om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan. We kunnen dankzij onze speciale manier van ontsmetten tot wel 99,9999 % veiligheid bieden. Al onze medewerkers houden zich aan de strenge veiligheidsmaatregelen, zodat we uw veiligheid en die van uw passagiers niet in gevaar brengen.

Werkwijze James Cleaning

Onze werkwijze gaat als volgt. Allereerst bekijken we of er mogelijke gezondheidsrisico’s aanwezig zijn in uw auto. Vervolgens ontvangt u van ons een inspectieformulier waarop staat uitgelegd welke voorbereidingen u moet treffen voordat we komen ontsmetten. Nadat u de benodigde voorbereidingen heeft getroffen, starten we met het ontsmetten van uw auto. Dit doen we met een desinfectiemiddel op basis van waterstofperoxide en melkzuur. We vernevelen dit middel in uw auto, zodat het hele voertuig wordt ontsmet.

Het coronavirus

Het coronavirus is ontstaan in de stad Wuhan in China en heeft sindsdien snel om zich heen gegrepen in de hele wereld. Sinds 11 maart 2020 spreken we van een ware pandemie. Het virus veroorzaakt de besmettelijke, en in sommige gevallen zelfs fatale, ziekte COVID-19.

Contact opnemen

Wilt u uw auto laten ontsmetten? Neem dan contact met ons op of vraag eenvoudig een offerte aan.