9.5 / 10 | 5 waarderingen

  • Snelle responsetijd
  • Dé specialist in coronaschoonmaak
  • Vriendelijk voor mens en milieu

Auto corona schoonmaak

Carpoolt u regelmatig met collega’s of bent u taxichauffeur van beroep? Een grondige schoonmaak van uw auto kan een corona besmetting voorkomen. James Cleaning helpt u daar graag bij. We zorgen ervoor dat uw auto coronavrij is en u met een gerust hart de weg op gaat. Kies voor ons specialistische team en profiteer van de volgende voordelen:

  • Werkzaam in heel Nederland
  • Zachte en effectieve verneveling
  • Schoonmaak gericht op schimmels, virussen en bacteriën

Zet de gezondheid van uzelf en anderen voorop en neem contact met ons op.

Array


 

Over James Cleaning

Ons team desinfecteert diverse locaties, zoals woningen en bedrijfspanden, maar ook auto’s. We zorgen ervoor dat uw auto weer schoon en coronavrij is. Want het coronavirus verspreidt zich niet alleen via mensen, maar ook via het meubilair van uw auto. Wist u dat het virus zelfs 3 dagen lang aanwezig is op sommige oppervlakken? Met de schoonmaakmiddelen van James Cleaning zorgen we ervoor dat uw auto tot wel 99,9999 % veilig is voor u en andere inzittenden. We hanteren tijdens de schoonmaak strenge veiligheidsmaatregelen.

Werkwijze van James Cleaning

Voordat we uw auto kunnen schoonmaken, is het belangrijk dat we eventuele gezondheidsrisico’s vaststellen. Na deze inspectie ontvangt u een rapport met daarin de voorbereidingen die u zelf dient te treffen. Zodra u dit heeft gedaan, gaan we aan de slag met de schoonmaak. Ons team met deskundigen maakt gebruik van een desinfectiemiddel op basis van melkzuur en waterstofperoxide. Dit middel verspreiden we via een sterke verneveling in het voertuig.

COVID-19

Het coronavirus is een besmettelijk, en mogelijk fataal, virus dat de wereld in zijn greep heeft. Het ontstond in Wuhan, China en heeft zich razendsnel verspreid. Sinds 11 maart 2020 spreken we van een ware pandemie.

Neem contact met ons op

Laat uw auto schoonmaken en verklein de kans op een coronabesmetting bij u of een andere inzittende. Neem contact met ons op of vraag gemakkelijk een offerte aan.