9.5 / 10 | 5 waarderingen

  • Snelle responsetijd
  • Dé specialist in coronaschoonmaak
  • Vriendelijk voor mens en milieu

Auto desinfecteren corona

Vervoert u vaak verschillende personen in uw auto, bijvoorbeeld omdat u een taxichauffeur bent? Houd uw auto vrij van het coronavirus en laat het desinfecteren door onze experts. Wanneer u kiest voor James Cleaning profiteert u van onderstaande voordelen:

  • Landelijke dekking, altijd een specialist bij u in de buurt
  • Zachte en effectieve verneveling voor uw auto
  • Desinfectie gericht op schimmels, bacteriën en virussen

Neem contact met ons op voor het laten desinfecteren van uw auto.

Array

Over James Cleaning

James Cleaning desinfecteert uw auto grondig en professioneel. Zo gaan we verdere verspreiding van het coronavirus tegen. Het coronavirus wordt namelijk niet alleen overgedragen van mens op mens. Ook via bijvoorbeeld het portier of de gordels van uw auto is het mogelijk dat het virus zich verspreidt. Op roestvrij staal kan het virus zelfs tot wel 3 dagen blijven zitten. Daarom is het belangrijk dat u uw auto goed desinfecteert. Met onze speciale manier van desinfecteren bieden we tot wel 99,9999 % veiligheid. Al onze medewerkers houden zich aan de strenge veiligheidsmaatregelen, zodat we uw veiligheid en die van uw passagiers niet in gevaar brengen.

Werkwijze James Cleaning

Allereerst onderzoeken we uw auto op mogelijke gezondheidsrisico’s. Nadat u de benodigde voorbereidingen heeft getroffen, waarvan we u van tevoren op de hoogte brengen, starten we met de desinfectie. We gebruiken hiervoor een desinfectiemiddel op basis van waterstofperoxide en melkzuur. Dit verspreiden we in uw auto door middel van sterke verneveling. Zo wordt uw hele auto volledig gedesinfecteerd.

Het coronavirus

Het coronavirus veroorzaakt de besmettelijke, en in sommige gevallen zelfs fatale, ziekte COVID-19. Het virus is ontstaan in de stad Wuhan in China en heeft sindsdien snel om zich heen gegrepen. Sinds 11 maart 2020 spreken we zelfs van een pandemie.

Contact opnemen

Wilt u uw auto laten desinfecteren? Neem dan contact met ons op of vraag eenvoudig een offerte aan.