9.5 / 10 | 5 waarderingen

  • Snelle responsetijd
  • Dé specialist in coronaschoonmaak
  • Vriendelijk voor mens en milieu

Bedrijf ontsmetten corona

De wereldwijde pandemie die is veroorzaakt door het coronavirus heeft gevolgen voor iedereen. Er gelden maatregelen om verspreiding van COVID-19 tot een minimum te beperken. Ook voor uw bedrijf. Uw personeel moet veilig kunnen werken en uw klanten moeten u kunnen bezoeken in een veilige omgeving. Laat uw bedrijf ontsmetten door de specialisten van James Cleaning en profiteer van het volgende:

  • Altijd een specialist bij u in de buurt dankzij landelijke dekking
  • Onze ontsmetting doodt bacteriën, schimmels en virussen, zoals het coronavirus
  • Uw bedrijf kan direct na de ontsmetting weer open
  • Effectieve ontsmetting dankzij zachte verneveling


 

Over James Cleaning

Om zowel uw personeel als uw klanten een veilige omgeving te kunnen bieden, ontsmetten onze medewerkers uw bedrijf op grondige en professionele wijze. De ontsmetting van James Cleaning reduceert sterk de kans op verspreiding van het coronavirus binnen uw bedrijf. COVID-19 verspreidt zich namelijk niet alleen via persoonlijk contact, maar ook via contactpunten. Het virus kan wel tot 72 uur overleven op een kraan, trapleuning, balie, wc, koffiezetapparaat of deurklink. Laat uw bedrijf ontsmetten en we garanderen u 99,9999% veiligheid. Onze specialisten werken met strenge veiligheidseisen. Zo waarborgen we zowel uw als onze eigen veiligheid.

Werkwijze James Cleaning

Voorafgaand aan de ontsmetting van uw bedrijf voeren we eerst een uitgebreid onderzoek uit. Zo brengen we alle gezondheidsrisico’s in kaart. Vervolgens krijgt u van ons een formulier met alle voorbereidingen die u dient te treffen vóór we overgaan tot de ontsmetting van uw bedrijf. Als deze voorbereidingen zijn gedaan, gaan we aan de slag. We gebruiken een ontsmettingsmiddel dat is gebaseerd op waterstofperoxide en melkzuur. Door de sterke verneveling kunnen we iedere ruimte en elk object in uw bedrijf grondig ontsmetten.

Het coronavirus

Het coronavirus, dat ook bekend staat als COVID-19, is een virus dat is ontstaan in Wuhan, China. Het heeft zich dit jaar razendsnel verspreid en is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijde pandemie met grote maatschappelijke gevolgen.

Contact opnemen

Ga verspreiding van het coronavirus grondig tegen en laat uw bedrijf ontsmetten door onze professionals. U kunt contact met ons opnemen of snel en gemakkelijk een offerte aanvragen.