9.5 / 10 | 5 waarderingen

  • Snelle responsetijd
  • Dé specialist in coronaschoonmaak
  • Vriendelijk voor mens en milieu

Bedrijf corona desinfecteren

Wanneer u eigenaar bent van een bedrijf, voelt u zich verantwoordelijk voor het welzijn van uw medewerkers. Voorkom besmettingen van het coronavirus en laat uw bedrijf desinfecteren op professionele wijze. Onze specialisten desinfecteren uw ruimte grondig en zorgen voor een coronavrije omgeving. Kiest u voor James Cleaning, dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • Werkzaam in heel Nederland
  • Complete service: werkzaamheden kunnen direct na de behandeling worden hervat
  • Zachte en effectieve verneveling
  • Grondige desinfectie gericht op schimmels, bacteriën en virussen.

Bent u benieuwd naar onze service? Neem contact met ons op. We staan u graag te woord.


 

Over James Cleaning

De specialisten van James Cleaning hebben veel ervaring op het gebied van het desinfecteren van bedrijven. Onze specialisten desinfecteren zowel grote als kleine bedrijven op grondige wijze om de kans op besmettingen te minimaliseren. Contactpunten die een bron van bacteriën en virussen zijn, zoals deurklinken en meubilair, worden grondig gereinigd. Dankzij onze effectieve schoonmaakwijze bieden we u en uw werknemers tot 99,9999 % veiligheid. Onze specialisten werken volgens strenge veiligheidsmaatregelen om zo de veiligheid te waarborgen.

Hoe gaat James Cleaning te werk?

Voorafgaand aan het desinfecteren van uw bedrijf wordt het gebouw of de ruimte uitvoerig onderzocht. We controleren of er mogelijke gezondheidsrisico’s zijn. Na de inspectie ontvangt u van ons een inspectieformulier met voorbereidingen die u dient te treffen voordat wij uw bedrijf gaan desinfecteren. Heeft u de voorbereidingen getroffen? Dan kunnen we aan de slag. Om uw bedrijf grondig te desinfecteren, maken we gebruik van een desinfectiemiddel op basis van waterstofperoxide en melkzuur. Zo zorgen we snel voor een ruimte dat schoon en coronavrij is.

COVID-19

Het coronavirus, ook wel COVID-19 genoemd, is een virus dat zich binnen enkele maanden wereldwijd heeft verspreid. Het virus ontstond in de Chinese stad Wuhan. Sindsdien heeft het virus ons wereldwijd in de ban. Sinds 11 maart 2020 spreken we van een pandemie.

Meer weten? Neem contact op

Wilt u uw bedrijf grondig laten desinfecteren? Onze specialisten helpen u graag verder. Neem contact met ons op of vraag eenvoudig een offerte aan.