9.5 / 10 | 5 waarderingen

  • Snelle responsetijd
  • Dé specialist in coronaschoonmaak
  • Vriendelijk voor mens en milieu

Bedrijf corona reiniging

Het coronavirus houdt niet alleen het vrijetijdsleven in zijn greep, maar ook het werkleven. Het is in deze tijd extra belangrijk om uw kantoor of bedrijfspand goed te laten reinigen. James Cleaning zorgt ervoor dat uw werkomgeving brandschoon en coronaproof is. U profiteert bij ons van de onderstaande voordelen:

  • Overal in het land een specialist in de buurt
  • Geen werkachterstand: u kunt gelijk na de behandeling weer aan de slag.
  • Veilige, effectieve en betrouwbare desinfectie
  • Bescherming tegen schimmels, bacteriën en virussen zoals corona

Neem contact met ons op en voorkom eventuele besmettingen.


 

James Cleaning voor uw bedrijf

James Cleaning reinigt uw bedrijf effectief en zorgvuldig om verspreiding van corona tegen te gaan. Het virus is niet alleen overdraagbaar via mensen, maar ook via contactpunten zoals deurklinken, toetsenborden en kranen. Het coronavirus kan tot wel 72 uur overleven op handcontactpunten. Wij bieden u en uw klanten tot 99,9999 % veiligheid met onze service. Al onze medewerkers werken volgens de nodige voorzorgsmaatregelen, zodat we op een veilige manier te werk gaan en uw gezondheid niet in de weg staan. Onze desinfectiedienst is onder andere geschikt voor bedrijven, kantoren en andere werkomgevingen.

Hoe James Cleaning te werk gaat

De schoonmakers van James Cleaning komen voordat we echt beginnen met schoonmaken langs voor een inspectie. Na afloopt krijgt u een inspectieformulier van ons met daarop de voorbereidingen die getroffen moeten worden voordat we komen reinigen. We gaan daarna meteen voor u aan de slag. Uw veiligheid staat bij ons voorop. Tijdens de bedrijfsreiniging maken onze specialisten gebruik van een desinfectiemiddel op basis van waterstofperoxide en melkzuur. Dit wordt door middel van verneveling krachtig door de ruimte uitgestoten.

COVID-19

Het coronavirus is een zeer besmettelijk virus dat de ziekte COVID-19 veroorzaakt. U kunt al besmet raken door het inademen van het virus, te lang in de buurt te staan van iemand die besmet is of door een voorwerp aan te raken en vervolgens uw ogen, neus of mond aan te raken. De verspreiding van het coronavirus is ontstaan op een markt in Wuhan, waarna het de hele wereld over is gegaan. Tot op de dag van vandaag spreken we over een pandemie.

Contact met James Cleaning

Uw bedrijf grondig laten reinigen ter preventie van het coronavirus? Neem dan contact met ons op of vraag eenvoudig een offerte aan.