9.5 / 10 | 5 waarderingen

  • Snelle responsetijd
  • Dé specialist in coronaschoonmaak
  • Vriendelijk voor mens en milieu

Huis desinfecteren corona

Houd uw huis vrij van het coronavirus en laat het desinfecteren door James Cleaning. Onze experts komen bij u langs en zorgen ervoor dat uw woning helemaal vrij is van schimmels, bacteriën en virussen. Wanneer u kiest voor James Cleaning profiteert u van onderstaande voordelen:

  • Landelijke dekking, altijd een specialist bij u in de buurt
  • Zachte en effectieve verneveling
  • Desinfectie gericht op schimmels, bacteriën en virussen

Neem contact met ons op voor het laten desinfecteren van uw woning.

 

Over James Cleaning

James Cleaning desinfecteert uw woning grondig en professioneel om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Het coronavirus verspreidt zich namelijk niet alleen van mens op mens. Ook via bijvoorbeeld deurklinken, lichtschakelaars en meubels, kan het virus overgedragen worden. Op roestvrij staal blijft het virus zelfs tot wel 3 dagen zitten. Met onze speciale manier van desinfecteren bieden we tot wel 99,9999 % veiligheid. Al onze medewerkers houden zich aan de strenge veiligheidsmaatregelen, zodat we uw en onze veiligheid niet in gevaar brengen.

Werkwijze James Cleaning

Allereerst onderzoeken we de ruimte op mogelijke gezondheidsrisico’s. Vervolgens vragen we u om een inspectieformulier te bekijken, waarop staat uitgelegd welke voorbereidingen u moet treffen voordat we komen ontsmetten. Nadat u benodigde voorbereidingen heeft getroffen, starten we met de desinfectie. We gebruiken hiervoor een desinfectiemiddel op basis van waterstofperoxide en melkzuur. Dit verspreiden we in uw woning door middel van sterke verneveling.

Het coronavirus

Het nieuwe coronavirus is ontstaan in de stad Wuhan, in China. Sindsdien heeft het zich razendsnel over de hele wereld verspreid en sinds 11 maart 2020 spreken we van een pandemie. Het virus veroorzaakt de besmettelijke ziekte COVID-19.

Contact opnemen

Wilt u uw huis laten desinfecteren? Neem dan contact met ons op of vraag eenvoudig een offerte aan.