9.5 / 10 | 5 waarderingen

  • Snelle responsetijd
  • Dé specialist in coronaschoonmaak
  • Vriendelijk voor mens en milieu

Huis corona schoonmaak

Bescherm jezelf, je familie en je bezoek tegen het besmettelijke coronavirus en laat uw huis schoonmaken. Het maakt niet uit of uw reden is dat u iemand op bezoek hebt gehad die besmet is of dat u graag alle risico’s uitsluit. Met onze werkwijze maken we uw woning schoon en zorgen ervoor dat het vrij is van bacteriën, virussen en schimmels. Kies voor James Cleaning en profiteer van de volgende voordelen:

  • Effectieve en sterke verneveling
  • Altijd een specialist bij u in de buurt
  • Complete service

Neem contact met ons op als u interesse heeft in de schoonmaak van uw huis.

 

Over James Cleaning

James Cleaning is gespecialiseerd in het schoonmaken van diverse locaties, zoals huizen, en voorkomt hiermee de verspreiding van het coronavirus. Omdat het virus zich niet alleen via mensen verspreidt, maar ook via oppervlakken, is het belangrijk dat u uw huis grondig laat desinfecteren. Dit virus kan namelijk tot wel 72 uur overleven. Met onze schoonmaakmiddelen beschermen we u, uw familie en bezoek tot wel 99,9999 % tegen het coronavirus. Om ervoor te zorgen dat we geen risico’s lopen, hanteren we strenge veiligheidsmaatregelen.

Onze werkwijze

Om te voldoen aan deze strenge veiligheidsmaatregelen, onderzoeken we allereerst de omgeving van de ruimte op eventuele gezondheidsrisico’s. Hierna vragen we u om diverse voorbereidingen te treffen die u leest op het inspectieformulier dat u van ons ontvangt. Zodra u hiermee klaar bent, gaan we aan de slag met de schoonmaak. Tijdens het proces maken we gebruik van een desinfectiemiddel op basis van waterstofperoxide en melkzuur. Deze combinatie bestrijdt het virus. We verspreiden het in uw huis door middel van een sterke verneveling.

Het coronavirus

Het coronavirus verspreidt zich snel over heel Nederland en de rest van de wereld. Sinds 11 maart 2020 spreken we zelfs van een pandemie. Het virus ontstond in 2019 in Wuhan, China.

Neem contact op

Neem contact met ons op en bescherm uzelf en uw geliefden. Het is ook mogelijk om een offerte aan te vragen.