9.5 / 10 | 5 waarderingen

  • Snelle responsetijd
  • Dé specialist in coronaschoonmaak
  • Vriendelijk voor mens en milieu

Huis corona reiniging

Niet alleen mensen op straat of in openbare ruimtes kunnen u besmetten. Het gevaar kan zich ook binnenshuis ontwikkelen. Iedereen raakt dezelfde trapleuning aan, zit aan de gasfornuisknoppen of deurklinken. Het is daarom belangrijk om het gehele huis goed te ontsmetten. Reiniging door James Cleaning houdt corona buiten de deur. U profiteert van de volgende voordelen:

  • Onze specialist komt overal in Nederland naar u toe.
  • Na behandeling kunt u gelijk weer uw huis in
  • We maken gebruik van veilige en effectieve fijne nevel
  • Specifieke reiniging tegen virussen (zoals corona), schimmels en bacteriën

Neem contact op met James Cleaning en voorkom coronabesmettingen.
Array

 

James Cleaning in huis

James Cleaning maakt uw huis weer helemaal coronavrij. Onze specialisten reinigen op een veilige manier en houden toezicht op de voorzorgsmaatregelen. Zo biedt onze service u 99,9999 % veiligheid. U kunt niet alleen besmet raken door te dicht bij mensen in de buurt te staan, maar ook doordat u contactpunten aanraakt en vervolgens de contactpunten in huis verspreidt. Zo kunnen uw huisgenoten of gezinsleden ook besmet raken. Corona overleeft tot wel 72 uur op oppervlakken zoals deurknoppen, trapleuningen en andere handcontactpunten.

Aanpak James Cleaning

De werkwijze van James Cleaning is eenvoudig en gaat als volgt: allereerst komen onze specialisten bij u langs voor een grondig onderzoek. Dit noemen we een Risk Inventory. U krijgt daaropvolgend een inspectieformulier waarin staat beschreven hoe u zich moet voorbereiden op onze reiniging. Heeft u de voorbereidingen toegepast, dan komen we ontsmetten. Uw huis reinigen we met een desinfectiemiddel op basis van waterstofperoxide en melkzuur in de vorm van fijne nevel die krachtig door de ruimte wordt geblazen.

Wat is corona?

Het coronavirus is een virus dat van mens op mens wordt overgedragen. Hierdoor kunt u erg ziek worden. Virussen zijn kleine organismen die om te kunnen blijven bestaan gastcellen nodig hebben. Het virus dringt dan door gezonde cellen heen en zo wordt u ziek. Het coronavirus is erg besmettelijk en is wereldwijd een groot probleem. U kunt besmet raken doordat u objecten aanraakt waar iemand die besmet is ook aangezeten heeft en vervolgens per ongeluk uw eigen mond, in uw ogen of aan uw neus wrijft.

Neem contact op

Wilt u dat een van onze specialisten bij u thuis langskomt voor een grondige reinigingsbeurt tegen het coronavirus? Dat kunt u contact met ons opnemen of eenvoudig een offerte aanvragen.