9.5 / 10 | 5 waarderingen

  • Snelle responsetijd
  • Dé specialist in coronaschoonmaak
  • Vriendelijk voor mens en milieu

Corona schoonmaak scholen

Al maanden heeft de hele wereld te maken met het coronavirus. Om besmettingen zo veel mogelijk tegen te gaan, is een corona schoonmaak op scholen een verstandige maatregel. Dagelijks bevinden zich talloze leerlingen en leraren in het pand en een besmetting ligt zo al gauw op de loer. Wij zorgen er met onze professionele reiniging graag voor dat de school helemaal coronavrij is. Kies voor James Cleaning en profiteer standaard van onze voordelen:

  • Werkzaam in heel Nederland, dus ook in uw regio
  • Complete en snelle service: direct weer aan het werk
  • Effectieve, zachte verneveling
  • Grondige desinfectie van schimmels, bacteriën en virussen, waaronder corona

Meer weten? Neem contact met ons op via de onderstaande buttons.
Array

 

Over James Cleaning

De professionele reinigingsspecialisten van James Cleaning desinfecteren alle oppervlakken in de school uiterst grondig, zodat de verspreiding van het coronavirus effectief voorkomen kan worden. Contactpunten zoals meubilair, kluisjes en deurknoppen zijn een gevaarlijke bron van bacteriën en virussen. Hierdoor kan corona soms wel 72 uur overleven op deze oppervlakken! Door onze specialistische schoonmaakwijze garanderen we 99,9999% veiligheid. We werken altijd volgens de strengste veiligheidseisen, zodat uw en onze gezondheid nooit in gevaar komen.

Werkwijze James Cleaning

Voorafgaand aan de reiniging van het schoolgebouw, onderzoeken we het pand uitvoerig op eventuele gezondheidsrisico’s. Vervolgens krijgt u van ons een inspectieformulier met daarop alle voorbereidingen genoteerd die u zelf moet treffen alvorens de desinfectie plaatsvindt. Daarna gaan onze vakmensen aan de slag. We gebruiken een ontsmettingsmiddel op basis van melkzuur en waterstofperoxide. Dit middel vernevelen we binnen alle ruimtes, zodat uw pand van top tot teen gedesinfecteerd is.

Het coronavirus

Het coronavirus, dat de ziekte COVID-19 veroorzaakt, heeft zich in korte tijd verspreid tot een ware pandemie. Het virus vond zijn oorsprong de Chinese stad Wuhan. In een korte periode ging dit hardnekkige virus de hele wereld over. Overheden en gezondheidsinstanties doen er alles aan om het virus tot een halt te roepen. Wij dragen hier graag ons steentje aan bij.

Contact opnemen

Wilt u uw school of scholencomplex laten voorzien van een professionele corona reiniging? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vraag een offerte aan.