9.5 / 10 | 5 waarderingen

  • Snelle responsetijd
  • Dé specialist in coronaschoonmaak
  • Vriendelijk voor mens en milieu

School ontsmetten corona

School ontsmetten corona

Het coronavirus is een wereldwijde pandemie waarvan de gevolgen overal zichtbaar zijn. Ook in de scholen moet men maatregelen nemen om verspreiding van COVID-19 te voorkomen. Uw leerlingen hebben een veilige leeromgeving nodig. Laat uw school ontsmetten door James Cleaning en profiteer van deze voordelen:

  • Onze ontsmetting doodt schimmels, bacteriën en virussen, zoals COVID-19
  • Landelijke dekking: er is altijd een specialist bij u in de buurt
  • Uw school kan direct weer open na de ontsmetting
  • Effectieve en zachte verneveling van ontsmettingsmiddel

Array


 

Over James Cleaning

James Cleaning gaat de verspreiding van het coronavirus tegen. Om uw leerlingen een veilige, coronavrije leeromgeving te bieden, ontsmetten onze collega’s uw school grondig en professioneel. Het is bekend dat COVID-19 zich niet alleen verspreidt door menselijk contact, maar ook via contactpunten. Wist u dat het virus tot wel 72 uur kan overleven op plekken als deurklinken, sanitair, trapleuningen, kranen en koffiezetapparaten? Onze manier van ontsmetten biedt uw school tot 99,9999% veiligheid. We werken volgens strenge veiligheidseisen, waardoor we uw én onze veiligheid kunnen waarborgen.

Werkwijze James Cleaning

Wanneer we uw school ontsmetten, onderzoeken we eerst uitgebreid alle mogelijke gezondheidsrisico’s. Daarna ontvangt u een formulier waarop alle voorbereidingen staan die u vóór de daadwerkelijke ontsmetting dient te treffen. Vervolgens gaan we aan de slag. Onze specialisten maken gebruik van een ontsmettingsmiddel op basis van melkzuur en waterstofperoxide. Dankzij de sterke verneveling ontsmetten we iedere ruimte in uw school zeer grondig.

COVID-19

Het coronavirus staat ook bekend als COVID-19. Dit virus steekt iedere landsgrens over en is in 2020 uitgegroeid tot een wereldwijde pandemie. COVID-19 is ontstaan in Wuhan, een stad in China en kent voor iedereen in de samenleving grote maatschappelijke gevolgen.

Neem contact op

Gun verspreiding van het coronavirus in uw school geen kans. Laat uw school ontsmetten en neem contact met ons op. U kunt ook gemakkelijk en snel een offerte aanvragen.