9.5 / 10 | 5 waarderingen

  • Snelle responsetijd
  • Dé specialist in coronaschoonmaak
  • Vriendelijk voor mens en milieu

School corona reiniging

Door COVID-19 hebben leerlingen dit jaar lange tijd thuis onderwijs gevolgd. Ook leraren hebben dit jaar veelal vanuit huis lesgegeven. Nu de scholen weer geopend zijn, is het van belang dat de school een veilige omgeving is. Voor zowel studenten al docenten. Laat uw onderwijsinstelling daarom grondig reinigen door James Cleaning en voorkom hiermee coronabesmettingen. Wanneer u ons inschakelt, profiteert u van diverse voordelen, zoals:

  • Landelijke dekking: altijd in de buurt van uw school
  • Vakkundig personeel
  • Zachte en effectieve verneveling
  • Desinfectie gericht op schimmels, bacteriën en virussen, zoals het coronavirus

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en voorkom eventuele besmettingen.
Array


 

Over James Cleaning

Ons schoonmaakbedrijf focust zich op het desinfecteren en grondig reinigen van locaties die vatbaar zijn voor het coronavirus. Hiermee voorkomen we verspreiding van het virus dat ons al maandenlang teistert. We weten dat het virus zich via mensen en contactpunten verspreidt, zoals wasbakken, tafels en deurklinken. Elk oppervlak is dus een potentiële bron van bacteriën en virussen. Het coronavirus kan tot wel 72 uur overleven op deze objecten. Met onze schoonmaakwijze bieden we uw leerlingen en docenten 99,9999 % veiligheid. Onze medewerkers werken uitsluitend volgens strenge veiligheidsmaatregelen, zodat we uw en onze veiligheid niet onnodig in gevaar brengen.

 

Werkwijze James Cleaning

Voordat we uw school gaan ontsmetten, onderzoeken we de ruimte en bekijken we of er mogelijke gezondheidsrisico’s zijn. Vervolgens stellen we een inspectieformulier op waarop een aantal voorbereidingen staan die u zelf dient te treffen. Wanneer dat gebeurd is, gaan we aan de slag met desinfecteren. Onze professionals gebruiken een desinfectiemiddel op basis van waterstofperoxide en melkzuur. Dit middel vernevelen we in de ruimte voor een optimale verspreiding.

Het coronavirus

Het coronavirus, oftewel COVID-19, is een virus dat zich wereldwijd razendsnel heeft verspreid. Het virus ontstond in Wuhan (China) en is sindsdien de hele wereld over gegaan. Sinds 11 maart 2020 spreken we van een pandemie.

Contact opnemen

Wilt u uw school grondig laten reinigen? Neem dan contact met ons op of vraag eenvoudig een offerte aan.