9.5 / 10 | 5 waarderingen

  • Snelle responsetijd
  • Dé specialist in coronaschoonmaak
  • Vriendelijk voor mens en milieu

Hotel schoonmaken corona

Het coronavirus is al maanden niet meer weg te denken uit de dagelijkse nieuwsuitzendingen. COVID-19 is een erg besmettelijke ziekte met vervelende klachten. Voorkom besmettingen door uw hotel professioneel schoon te laten maken door James Cleaning. We zijn inzetbaar voor zowel grote als kleine hotels. We zorgen ervoor dat zowel uw werkomgeving, als de gezamenlijke ruimtes en hotelkamers waarin uw gasten verblijven schoon en coronavrij zijn. Wanneer u kiest voor James Cleaning profiteert u van onderstaande voordelen:

  • Landelijke dekking, hierdoor is er altijd een specialist bij u in de buurt
  • Complete service, werkzaamheden kunnen direct na de behandeling hervat worden
  • Zachte en effectieve verneveling
  • Desinfectie gericht op schimmels, bacteriën en virussen, zoals het coronavirus

Neem contact met ons op om uw hotel coronavrij te maken.

Array


 

Over ons

James Cleaning is al jaren dé specialist in het desinfecteren en schoonmaken van ruimtes. We maken uw locatie grondig en professioneel schoon om zo verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Zoals bekend verspreidt het virus zich niet alleen via mensen. Ook contactpunten zoals liftknopjes, restauranttafels en meubilair kunnen enorm veel bacteriën en virussen bevatten. Een virus, zoals het coronavirus, kan tot wel 72 uur overleven op bovengenoemde oppervlakken. Met onze gespecialiseerde schoonmaakwijze kunnen we u en uw hotelgasten tot 99,9999 % veiligheid garanderen. Al onze medewerkers werken uitsluitend volgens de strenge veiligheidsmaatregelen. Zo weten we zeker dat we uw en onze veiligheid niet in gevaar brengen.

Werkwijze corona schoonmaken

We leggen u graag uit hoe we te werk gaan bij een besmettelijk virus, zoals het coronavirus. Voordat we daadwerkelijk aan de slag gaan met het ontsmetten van de omgeving, inspecteren we uw hotel uitvoerig om zo mogelijke gezondheidsrisico’s vast te stellen. Nadat we de inspectie hebben uitgevoerd, ontvangt u van ons een inspectieformulier waarop voorbereidingen beschreven staan die u dient te treffen voordat we komen desinfecteren. Hierna gaan we gaan we aan het werk. We werken met een desinfectiemiddel op basis van waterstofperoxide en melkzuur. Door middel van een sterke verneveling verspreiden we dit binnen de schoon te maken ruimtes.

Het coronavirus

Het coronavirus is een virus dat de ziekte COVID-19 veroorzaakt en heeft zich wereldwijd razendsnel verspreid. Het virus ontstond eind 2019 in Wuhan, China en is sindsdien de wereld over gegaan. Sinds 11 maart 2020 spreken we daarom van een pandemie.

Contact opnemen met James Cleaning

Wilt u uw hotel grondig laten schoonmaken om de kans op besmettingen terug te dringen? Neem dan contact met ons op of vraag eenvoudig een offerte aan.