9.5 / 10 | 5 waarderingen

  • Snelle responsetijd
  • Dé specialist in coronaschoonmaak
  • Vriendelijk voor mens en milieu

Horeca corona reiniging

Het coronavirus houdt de wereld al maanden in zijn greep. Voorkom besmettingen en laat uw horecagelegenheid professioneel reinigen. Voor zowel grote als kleine ondernemingen. We zorgen ervoor dat uw werkomgeving schoon en coronavrij is. Wanneer u kiest voor James Cleaning profiteert u van onderstaande voordelen:

  • Landelijke dekking, altijd een specialist bij u in de buurt
  • Complete service, werkzaamheden kunnen direct na de behandeling worden hervat
  • Zachte en effectieve verneveling
  • Desinfectie gericht op schimmels, bacteriën en virussen, zoals COVID-19

Neem contact met ons op en voorkom eventuele besmettingen.


 

Over James Cleaning

James Cleaning desinfecteert uw locatie grondig en professioneel om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Het virus verspreidt zich niet alleen via mensen. Ook contactpunten, zoals deurklinken en meubilair kunnen een bron van bacteriën en virussen bevatten. Een virus, zoals het coronavirus, kan tot wel 72 uur overleven op deze oppervlakken. Met onze schoonmaakwijze kunnen we u en uw klanten tot 99,9999 % veiligheid bieden. Al onze medewerkers werken volgens de strenge veiligheidsmaatregelen, zodat we uw en onze veiligheid niet in gevaar brengen.

Werkwijze James Cleaning

Voordat we beginnen met het ontsmetten van de omgeving, wordt het gebouw of de ruimte uitvoerig onderzocht op mogelijke gezondheidsrisico’s. Na deze inspectie ontvangt u van ons een inspectieformulier waarop voorbereidingen beschreven staan die u dient te treffen voordat we komen desinfecteren. Wanneer deze voorbereidingen getroffen zijn, gaan we aan de slag. Onze specialisten maken gebruik van een desinfectiemiddel op basis van waterstofperoxide en melkzuur. Door middel van een sterke verneveling verspreiden we dit binnen de ruimte.

Het coronavirus

Het coronavirus is een virus dat zich wereldwijd razendsnel heeft verspreid. Het virus ontstond in Wuhan, China en is sindsdien de wereld over gegaan. Sinds 11 maart 2020 spreken we van een pandemie.

Contact opnemen

Wilt u uw horecaonderneming grondig laten reinigen? Neem dan contact met ons op of vraag eenvoudig een offerte aan.