9.5 / 10 | 5 waarderingen

  • Snelle responsetijd
  • Dé specialist in coronaschoonmaak
  • Vriendelijk voor mens en milieu

Hotel ontsmetten corona

De impact van het coronavirus is groot en overal zichtbaar in onze samenleving. Als uitbater van een hotel heeft u een grote verantwoordelijkheid om besmettingen te voorkomen. Laat uw hotel ontsmetten en biedt uw gasten een veilige, coronavrije omgeving. James Cleaning garandeert u de volgende voordelen:

  • Dankzij onze landelijke dekking is er altijd een specialist bij u in de buurt
  • U kunt uw werkzaamheden in uw hotel direct weer oppakken na de reiniging
  • Zachte en effectieve verneveling
  • Onze ontsmetting pakt schimmels, bacteriën en virussen aan, zoals COVID-19

Voorkom eventuele besmettingen en neem contact met ons op.

Array


 

Over James Cleaning

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan en de gasten van uw hotel een coronavrije omgeving te kunnen bieden, ontsmetten de professionals van James Cleaning uw hotel op grondige wijze. Wist u dat het coronavirus zich niet alleen verspreidt via menselijk contact? Op contactpunten zoals deurklinken, trapleuningen, balies en sanitair kan het coronavirus tot wel 72 uur op zichzelf overleven. Onze schoonmaakwijze garandeert u en de gasten van uw hotel tot 99,9999% veiligheid. Onze collega’s doen hun werkzaamheden volgens strenge veiligheidsmaatregelen. Zo garanderen we uw én onze eigen veiligheid.

Werkwijze James Cleaning

Voordat we uw hotel ontsmetten beginnen we met een uitgebreid onderzoek naar de mogelijke gezondheidsrisico’s. Vervolgens krijgt u een van ons een lijst met voorbereidingen die u moet treffen voordat we beginnen met ontsmetten. We gaan aan de slag zodra u deze voorbereidingen heeft afgerond. Het desinfectiemiddel dat we gebruiken is op basis van waterstofperoxide en melkzuur. Door een sterke verneveling te gebruiken kunnen we dit in iedere ruimte van uw hotel verspreiden.

Het coronavirus

Het coronavirus is ontstaan in Wuhan in China en kent voor de hele wereld grote maatschappelijke gevolgen. Dit virus, dat ook bekend staat als COVID-19 is dit jaar uitgegroeid tot een wereldwijde pandemie en heeft, zoals u vast al weet, ook gevolgen voor uw hotel.

Contact opnemen

Wilt u het coronavirus geen kans bieden en daarom uw hotel ontsmetten? Neem dan contact op of vraag een offerte aan.