9.5 / 10 | 5 waarderingen

  • Snelle responsetijd
  • Dé specialist in coronaschoonmaak
  • Vriendelijk voor mens en milieu

Hotel corona reiniging

Veiligheid voor uw gasten en medewerkers is uw hoogste prioriteit. Voorkom daarom corona besmettingen en laat uw hotel professioneel reinigen door full service schoonmaakbedrijf James Cleaning. We desinfecteren elke ruimte in uw hotel, zodat uw gasten en personeel zich veilig voelen in uw pand. Kies voor James Cleaning en profiteer van:

  • Landelijke service: altijd in uw buurt
  • Selle en complete service
  • Zachte en effectieve verneveling
  • Desinfectie pakt schimmels, bacteriën en virussen aan, zoals COVID-19

Voorkom eventuele besmettingen en neem contact met ons op.

Array


 

Over ons

Schoonmaakbedrijf James Cleaning desinfecteert gebouwen, zoals hotels, grondig en professioneel. Hiermee voorkomen we verspreiding van het coronavirus. Omdat het virus niet alleen van mens tot mens overdraagbaar is, maar ook op oppervlakken kan overleven – denk aan deurklinken, sanitair en meubilair – is het van belang dat elk object in uw hotel grondig wordt schoongemaakt. Met onze aanpak bieden we u 99,9999 % veiligheid. De specialisten van James Cleaning werken uiteraard via de strenge veiligheidsmaatregelen om uw en onze veiligheid niet in gevaar te brengen.

Hoe gaat James Cleaning te werk?

James Cleaning werkt altijd via onderstaand stappenplan:

Stap 1: uw hotel uitvoering onderzoeken op aanwezige gezondheidsrisico’s.

Stap 2: inspectieformulier opstellen waarop staat beschreven welke voorbereidingen u dient te treffen voordat ons team komt desinfecteren.

Stap 3: als de voorbereidingen getroffen zijn, gaan we van start met desinfecteren. Dit doen we met een desinfectiemiddel op basis van waterstofperoxide en melkzuur. Door de sterke verneveling, verspreidt dit zich evenredig over de ruimte.

Het coronavirus

Het coronavirus, of COVID-19 , wordt sinds 11 maart 2020 een pandemie genoemd. Het virus is ontstaan in de Chinese stad Wuhan en beheerst sindsdien onze maatschappij.

Contact

Bent u eigenaar van een hotel of hotelketen en wilt u uw gebouwen laten reinigen? Neem dan vandaag nog contact met ons op of vraag eenvoudig en snel een offerte aan.