9.5 / 10 | 5 waarderingen

  • Snelle responsetijd
  • Dé specialist in coronaschoonmaak
  • Vriendelijk voor mens en milieu

Werkplek corona schoonmaak

Voorkom besmettingen met het coronavirus op uw werkplek en zorg ervoor dat deze goed gedesinfecteerd is. Op deze manier beschermt u uw medewerkers en eventuele bezoekers tegen dit besmettelijke virus. Laat uw werkplek schoonmaken door de professionals van James Cleaning. U profiteert van de volgende voordelen:

  • Altijd een specialist bij u in de buurt
  • Zachte en effectieve verneveling
  • Schoonmaak gericht op schimmels, bacteriën en virussen

Geïnteresseerd in een schoonmaak door ons team van deskundigen? Neem dan contact met ons op via onderstaande buttons.

 

Over James Cleaning

Ons team maakt uw werkplek weer volledig schoon en zorgt ervoor dat de ruimte vrij is van virussen, bacteriën en schimmels. COVID-19 verspreidt zich niet alleen via mensen, maar ook via oppervlakken, zoals bureaus, stoelen en deurklinken. Het virus kan wel meerdere uren tot dagen aanwezig zijn. We houden hier rekening mee tijdens de desinfectie. Met onze schoonmaakmiddelen bieden we u, uw collega’s en eventuele bezoekers tot wel 99,9999 % veiligheid. Tijdens de schoonmaak houden we ons aan strenge veiligheidsmaatregelen voor ieders veiligheid.

De werkwijze van James Cleaning

Voorafgaand aan de besmetting onderzoeken we de omgeving op mogelijke gezondheidsrisico’s. Als alles veilig is, vragen we u om voorbereidingen te treffen die beschreven staan in een formulier dat u van ons ontvangt. Zodra u deze heeft uitgevoerd, gaan we aan de slag met de schoonmaak van de werkplek. De middelen die we tijdens dit proces gebruiken zijn gemaakt van melkzuur en waterstofperoxide. We vernevelen dit middel in de ruimte voor een effectieve desinfectie.

Het coronavirus

Het coronavirus is een besmettelijk virus dat de oorzaak is van COVID-19. Het virus ontstond in Wuhan, China en heeft inmiddels al maanden de hele wereld in zijn greep. Sinds 11 maart 2020 spreken we van een pandemie.

Neem contact met ons op

Laat uw werkplek schoonmaken en voorkom coronabesmettingen bij u, uw collega’s en eventuele bezoekers. Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.