9.5 / 10 | 5 waarderingen

  • Snelle responsetijd
  • Dé specialist in coronaschoonmaak
  • Vriendelijk voor mens en milieu

Werkplek corona reiniging

De werkplek blijkt een grote besmettingshaard te zijn voor corona. Om de coronabesmettingen in de dammen is het belangrijk om uw werkplek goed schoon te houden. Als uit contactonderzoek blijkt dat er veel besmettingen hebben plaatsgevonden, dan is de kans groot dat uw werkplek gesloten wordt en dat willen we natuurlijk voorkomen. James Cleaning staat altijd voor u klaar:

  • Over heel Nederland verspreid, altijd een specialist in de buurt
  • Na behandeling gelijk weer aan de slag op de werkplek
  • Effectieve verneveling: snel en veilig
  • Desinfectie tegen virussen (zoals corona), schimmels, bacteriën

Neem voor een effectieve reiniging contact op met James Cleaning.
Array

 

James Cleaning op uw werkplek

Met de reiniging van James Cleaning is uw werkplek helemaal coronaproof. U kunt niet alleen besmet raken doordat u minder dan 1,5 meter van een collega staat, maar ook doordat uw werkplek slecht schoongehouden wordt. Uit onderzoekt blijkt dat op elke vierkante centimeter van een toetsenbord 511 bacteriën zitten en op een computermuis zo’n 260. Zelfs een wc-bril is niet zo vies. Die bevat er zo’n acht per vierkante centimeter. Corona overleeft tot wel 72 uur op dit soort oppervlakken. Onze service biedt u 99,9999 % veiligheid. Al onze medewerkers houden er zicht op dat de voorzorgmaatregelen gehandhaafd worden, zodat we op een veilige manier aan het werk zijn.

Stappenplan van James Cleaning

Eerst houden de schoonmaakspecialisten van James Cleaning een Risk Inventory. Uw werkplek wordt dan grondig nagekeken op mogelijke risico’s. Vervolgens krijgt u een passend advies over hoe u uw werkplek in orde kunt maken voordat wij komen reinigen. Uw werkplek wordt gereinigd van onder andere corona met een desinfectiemiddel op basis van waterstofperoxide en melkzuur. Deze fijne nevel wordt krachtig door de ruimte geblazen. Zo houden we uw werkplek coronavrij.

Het virus: corona

Het coronavirus is een zeer besmettelijk virus. De verspreiding begon in Wuhan in China. Hierna is het via Italië snel in Nederland gekomen. Iemand kan besmet raken door het inademen van het virus. Daarnaast moet u niet langer dan 15 minuten in de buurt staan bij iemand die besmet is of spullen aanraken waar net iemand aan heeft gezeten die besmet is met het coronavirus en vervolgens uw eigen mond, ogen of neus aanraken. Wereldwijd is corona een groot probleem.

Contact opnemen voor reiniging

Uw werkplek laten onderzoeken en grondig laten reinigen tegen het coronavirus? Neem dan gerust contact met ons op of vraag eenvoudig een offerte aan.