9.5 / 10 | 5 waarderingen

  • Snelle responsetijd
  • Dé specialist in coronaschoonmaak
  • Vriendelijk voor mens en milieu

Werkplek desinfecteren corona

Een schone werkplek is essentieel om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Laat uw werkplek daarom grondig desinfecteren door de specialisten van James Cleaning. We desinfecteren uw werkplek op grondige wijze om de kans op verspreiding van het coronavirus te minimaliseren. Zo zorgen we voor een werkplek die schoon en coronavrij is. Kies voor James Cleaning en profiteer van de onderstaande voordelen:

  • Landelijke dekking, altijd een schoonmaakteam de buurt
  • Complete service: werkzaamheden kunnen direct na de behandeling worden hervat
  • Maandenlange ervaring
  • Effectieve desinfectie gericht op schimmels, bacteriën en virussen.

Voor meer informatie over het laten desinfecteren van uw kantoor kunt u gerust contact met ons opnemen.
Array

 

Over James Cleaning

Wanneer u uw werkplek laat desinfecteren door de specialisten van James Cleaning, kunt u rekenen op een grondige schoonmaakbeurt van ervaren schoonmakers. Ons anti-corona schoonmaakteam weet precies welke contactpunten van uw werkplek een bron zijn van bacteriën en virussen. Deze worden dan ook op grondige wijze gedesinfecteerd. Zo voorkomen we verspreiding van het coronavirus. Bovendien werken onze schoonmakers altijd volgens strenge veiligheidsmaatregelen om uw en onze veiligheid te waarborgen.

De werkwijze van James Cleaning

Voordat we aan de slag gaan met het desinfecteren van uw werkplek, controleren we eerst de ruimte op mogelijke veiligheidsrisico’s. Vervolgens ontvangt u een inspectieformulier. Op dit formulier staan alle voorbereidingen die u dient te treffen voordat we starten met schoonmaken. Wanneer de voorbereidingen zijn getroffen, gaan we aan de slag. We desinfecteren uw werkplek op grondige wijze. Hiervoor gebruiken we een desinfectiemiddel op basis van waterstofperoxide en melkzuur. Het resultaat is een werkplek die schoon en coronavrij is.

Het coronavirus

Het coronavirus, ook wel COVID-19 genoemd, heeft ons wereldwijd in de ban. Het virus brak uit in Wuhan, China. Sindsdien heeft het virus zich razendsnel verspreid. Ook Nederland is zwaar getroffen door het virus. Sinds 11 maart 2020 spreken we van een pandemie.

Contact opnemen

Wilt u meer weten over onze service of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op of vraag eenvoudig een offerte aan. We staan u graag te woord.