9.5 / 10 | 5 waarderingen

  • Snelle responsetijd
  • Dé specialist in coronaschoonmaak
  • Vriendelijk voor mens en milieu

Corona schoonmaak voor horeca

Een coronabesmetting zit in de horeca al gauw in een klein hoekje. Het is belangrijk om coronabesmettingen te voorkomen en uw horecaonderneming goed schoon te laten maken. Bij te veel besmettingen is de kans groot dat uw horecabedrijf een tijdje dicht moet en dat is vervelend voor zowel u als uw personeel en stamgasten. Door uw restaurant, kroeg of keuken door James Cleaning te laten schoonmaken profiteert u van de volgende voordelen:

  • Onze specialist komt naar uw horecabedrijf toe
  • Snelle service: direct weer aan de slag
  • Ultrafijne en krachtige nevel
  • Grondige schoonmaak tegen schimmels, bacteriën en virussen zoals corona

Wilt u meer weten over de schoonmaak? Neem contact op met een van de specialisten.

Array


 

James Cleaning horeca schoonmaak

James Cleaning ontsmet uw horecagelegenheid  met professionele specialisten en krachtige middelen. Besmettingen komen niet alleen doordat mensen te dicht bij elkaar staan, maar een virus zoals corona kan tot wel 72 uur op oppervlakken overleven. Denk hierbij aan oppervlakken als aanrechten, tafels en stoelleuningen. De service van James Cleaning biedt u 99,9999 % veiligheid doordat de specialisten rekening houden met alle veiligheidsmaatregelen. Het is belangrijk om uw horecabedrijf of restaurant goed schoon te houden.

Werkwijze James Cleaning

Nog voordat we komen schoonmaken komt een van onze specialisten langs voor een inspectie naar gezondheidsrisico’s. U krijgt een uitgebreid voorbereidingsplan om u voor te bereiden op ons vervolgbezoek. Vervolgens komen we langs voor de grote schoonmaak van uw horecabedrijf. Ons desinfectiemiddel bestaat uit een mix van waterstofperoxide en melkzuur. Elke hoek van uw restaurant, kroeg of ander horecabedrijf wordt meegenomen door de fijne nevel die krachtig door de ruimte wordt geblazen. Na de behandeling kan uw horecabedrijf gelijk weer open.

Het coronavirus

Het coronavirus is een virus dat de ziekte COVID-19 veroorzaakt. Het is overdraagbaar via mensen en oppervlakten. U kunt hier erg ziek van worden. Doordat dit virus zich razendsnel verspreidt over de hele wereld spreken we van een pandemie. James Cleaning draagt graag een steentje bij aan het voorkomen van een hoger besmettingsaantal.

Neem contact op met James Cleaning

Wilt u uw restaurant, kroeg of ander horecabedrijf door ons laten schoonmaken tegen coronabesmettingen? Neem dan contact met ons op of vraag eenvoudig een offerte aan.