9.5 / 10 | 5 waarderingen

  • Snelle responsetijd
  • Dé specialist in coronaschoonmaak
  • Vriendelijk voor mens en milieu

Horeca corona ontsmetting

Het coronavirus houdt de wereld al maanden in zijn greep, terwijl we tegelijkertijd proberen onze bedrijven draaiende te houden. Voorkom besmettingen en laat uw horecagelegenheid professioneel ontsmetten. Voor zowel grote als kleine ondernemingen zorgen we ervoor dat uw werkomgeving schoon en coronavrij is. Kies voor James Cleaning en profiteer van onderstaande voordelen:

  • Ontsmetting gericht op virussen zoals COVID-19
  • Reiniging gaat ook schimmels en bacteriën tegen
  • Altijd een specialist bij u in de buurt met onze landelijke dekking
  • Complete service
  • Effectieve verneveling zonder schade aan uw eigendommen

Neem contact met ons op en voorkom eventuele besmettingen.


 

Over James Cleaning

James Cleaning desinfecteert uw locatie grondig en professioneel. Zo gaan we de verspreiding van het coronavirus tegen. Het virus verspreidt zich niet alleen van persoon tot persoon. Contactpunten als deurklinken en meubilair kunnen een bron van het coronavirus zijn, omdat het tot wel 72 uur kan overleven op deze oppervlakken. Met onze horeca ontsmetting die specifiek gericht is op corona kunnen we u en uw klanten tot 99,9999 % veiligheid bieden. U kunt uw werkzaamheden direct na de behandeling hervatten. Al onze medewerkers werken volgens strenge veiligheidsmaatregelen. Zo brengen  we uw en onze veiligheid niet in gevaar.

Werkwijze James Cleaning

We onderzoeken het gebouw of de ruimte uitvoerig op mogelijke gezondheidsrisico’s voordat we beginnen met het ontsmetten van de omgeving. Na onze inspectie ontvangt u van ons een formulier waarop staat welke voorbereidingen u dient te treffen voordat we komen reinigen. Wanneer u deze voorbereidingen heeft afgerond, gaan we aan de slag. We maken gebruik van een desinfectiemiddel op basis van waterstofperoxide en melkzuur. Door middel van een sterke verneveling verspreiden onze specialisten dit binnen de ruimte.

Het coronavirus

Het coronavirus, ook wel COVID-19 genoemd, is een virus dat zich snel heeft verspreid over de hele wereld. Het virus ontstond in Wuhan, China en er zijn nu vrijwel geen landen meer waar geen corona is. Sinds 11 maart 2020 spreken we dan ook van een pandemie.

Contact opnemen

Wilt u uw horecaonderneming grondig laten ontsmetten? Neem dan contact met ons op of vraag eenvoudig een offerte aan.