9.5 / 10 | 5 waarderingen

  • Snelle responsetijd
  • Dé specialist in coronaschoonmaak
  • Vriendelijk voor mens en milieu

Hotel desinfecteren corona

Als hoteleigenaar voelt u zich ongetwijfeld verantwoordelijk voor het welzijn van uw gasten, zeker in coronatijden. Om onnodige besmettingen te voorkomen maakt u gebruik van de schoonmaakdiensten van James Cleaning. We desinfecteren uw hotel op professionele wijze en zorgen hiermee voor een coronavrije omgeving. Er zijn redenen genoeg om voor James Cleaning te kiezen:

  • Ruime ervaring in het desinfecteren van hotels
  • Effectieve desinfectie gericht op het coronavirus, schimmels en bacteriën
  • In heel Nederland actief
  • Service op maat: weinig tot geen hinder voor uw gasten

Hotel laten desinfecteren door James Cleaning? Door middel van de onderstaande buttons komt u snel met ons in contact of vraagt u direct een offerte aan.


 

James Cleaning

De desinfectie experts van James Cleaning hebben ruime ervaring in het desinfecteren van hotels. Contactpunten die mogelijk een bron van besmetting vormen, worden door ons nauwkeurig ontsmet. Dit doen we niet alleen in de kamers zelf, maar ook in openbare ruimtes. Dankzij onze effectieve, grondige aanpak bieden we iedereen in uw hotel tot wel 99,9999% veiligheid.

Onze werkwijze

Voordat we uw hotel kunnen desinfecteren, dient het pand uitvoerig te worden onderzocht. We brengen hierbij eventuele gezondheidsrisico’s in kaart en inspecteren de gehele ruimte. In navolging van de inspectie ontvangt u van ons een inspectieformulier. Hierop staan eventuele voorbereidingen die u dient te treffen, zodat we onze werkzaamheden optimaal kunnen uitvoeren. Bij het desinfecteren van hotels maken we altijd gebruik van veilig desinfectiemiddel op basis van melkzuur en waterstofperoxide. Het resultaat is een hotel waar het coronavirus geen kans maakt.

Het coronavirus

Het coronavirus is inmiddels geen epidemie meer. We spreken van een pandemie: een wereldwijde verspreiding van een zeer besmettelijke ziekte. Het virus, ook wel COVID-19 genoemd, kwam op in China en heeft inmiddels bijna de hele wereld bereikt. Ook Nederland moet het ontgelden.

Neem contact op

Uw hotel laten desinfecteren door James Cleaning? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken of vraag direct een offerte aan.