9.5 / 10 | 5 waarderingen

  • Snelle responsetijd
  • Dé specialist in coronaschoonmaak
  • Vriendelijk voor mens en milieu

Horeca desinfecteren corona

De horecasector is al zwaar getroffen sinds de uitbraak van het coronavirus. Coronabesmettingen in uw restaurant, café of kroeg wilt u dus absoluut voorkomen. Schakel daarom James Cleaning in voor het desinfecteren van uw horecagelegenheid.

  • Grondige desinfectie van virussen en bacteriën, waaronder COVID-19
  • Landelijke dekking: altijd in de buurt
  • Service op maat en buiten openingstijden
  • Gespecialiseerd in desinfecteren in de horeca

Benieuwd naar hoe we u van dienst kunnen zijn? Neem gerust contact op of vraag direct een offerte aan.

Array


 

James Cleaning: dé desinfectie expert

Sinds de uitbraak van de coronacrisis wordt ons gespecialiseerde schoonmaakteam ingezet om horecagelegenheden coronaproof te maken. We weten waar we op moeten letten en welke contactpunten mogelijk een besmettingsbron kunnen vormen. Ons team werkt altijd volgens de strengste veiligheidsrichtlijnen om de veiligheid zo hoog mogelijk te houden en coronabesmettingen te voorkomen.

Over onze werkwijze

Bij James Cleaning gaan we bijzonder gestructureerd te werk. Voorafgaand aan de desinfectiewerkzaamheden onderzoeken we uw café, kroeg, discotheek of andere horecagelegenheid grondig. Mogelijke gezondheidsrisico’s brengen we in kaart, waarna we voor u een inspectieformulier opstellen. Hier staan eventueel voorbereidingen in die u zelf dient te treffen voordat we starten met schoonmaken. Vervolgens reinigen we uw horecaonderneming tot in de puntjes met veilige desinfectiemiddelen op basis van melkzuur en waterstofperoxide. Een coronavrije ruimte is het resultaat.

Wat is het coronavirus?

Het coronavirus brak eind december 2019 uit in de regio Wuhan, China. Vanuit daar heeft het besmettelijke virus zich verspreid over de hele wereld. Nederland is hierbij helaas ook niet overgeslagen. Sinds 11 maart spreken we officieel van een pandemie.

Vraag een offerte aan

Uw horecagelegenheid laat u desinfecteren door expert James Cleaning. Vraag een offerte aan om direct inzage te krijgen in de kosten. Meer informatie nodig? We geven graag antwoord op al uw vragen. Neem gerust contact op.