9.5 / 10 | 5 waarderingen

  • Snelle responsetijd
  • Dé specialist in coronaschoonmaak
  • Vriendelijk voor mens en milieu

Werkplek ontsmetten corona

Als werkgever bent u verplicht een veilige werkomgeving te creëren tijdens deze coronapandemie. Hier komt ontzettend veel bij kijken; veel meer dan even een doekje over de werkplek halen. Zeker bij flexwerkplekken is het ontsmetten van de werkplek zeer belangrijk. Laat dit uitvoeren door de specialisten van James Cleaning en u heeft geen omkijken meer naar deze schoonmaakwerkzaamheden. We werken volgens de strenge veiligheidseisen en ontsmetten uw werkplekken erg vakkundig. Onze zekerheden:

  • Landelijke dekking
  • Full service schoonmaakbedrijf
  • Zachte en effectieve verneveling
  • Desinfectie gericht op schimmels, bacteriën en virussen, zoals COVID-19

Neem contact met ons op en voorkom eventuele besmettingen op de werkvloer.

Array

Over James Cleaning

We zijn een schoonmaakbedrijf dat zich de laatste maanden heeft gespecialiseerd in ontsmettingswerkzaamheden rondom COVID-19. Zoals u wellicht weet, blijft dit virus tot wel 72 uur actief op onder andere deurknoppen en meubilair. Het is dus heel belangrijk om regelmatig uw werkplek te laten ontsmetten. Bij ons profiteert u van een veiligheidsmarge van 99,9999%. Dat betekent dat we zeer veilig en secuur werken volgens de strenge veiligheidsmaatregelen.

Werkwijze James Cleaning

Voor we de werkplekken komen ontsmetten, komen we bij u op kantoor langs om deze werkplekken te onderzoeken op mogelijke gezondheidsrisico’s. We stellen een rapport op met daarin voorbereidingen die nodig zijn, voor we kunnen beginnen. Wanneer deze voorbereidingen zijn getroffen, komen we langs om de werkplekken te ontsmetten. We gebruiken een speciaal desinfectiemiddel met onder andere waterstofperoxide en melkzuur. Dit vernevelen we voor een optimale verspreiding.

Het coronavirus

Het coronavirus, ook wel COVID-19 genoemd, is een virus dat zich wereldwijd razendsnel heeft verspreid. Het virus ontstond in Wuhan, China en is sindsdien de wereld over gegaan. Sinds 11 maart 2020 spreken we van een pandemie.

Contact opnemen

Wilt u de werkplekken op kantoor laten ontsmetten? Neem dan contact met ons op of vraag eenvoudig een offerte aan.